ZIUA DE NAŞTERE 2 OCTOMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 2 octombrie

2 octombrie – Ziua acuităţii verbale

Puncte forte: tăios, fermecător, atrăgător.

Puncte slabe:  dur, represiv, temător.

Cei care au sosit pe lume în data de 2 a lunii sunt caracterizați de o gândire analitică, motiv pentru care vor petrece mult timp analizând posibilul partener, din toate punctele de vedere, să fie convinși că au observat tot înainte de a face următorul pas. Sunt compatibili cu persoanele care își serbează ziua în data de 2, 20 și 29 – Secretul numerelor.

Persoanele născute în ziua de 2 octombrie nu se ascund în spatele cuvintelor şi în general spun lucrurilor pe nume. De obicei, sunt foarte sinceri în legătură cu părerile pe care le au. Rareori vor lăsa urme de îndoială în ceea ce priveşte poziţia referitoare la un subiect anume. Nativii impresionează prin faptul că sunt destul de rezervaţi. Notabil este şi talentul de a face replici concise, bine direcţionate şi spirituale. Sentimentele nativilor vor fi cunoscute întotdeauna de semenii lor. Nu va fi nevoie ca cei născuţi în această zi să aibă manifestări nervoase sau puternic emoţionale pentru a face cunoscut ceea ce simt.

Există riscul ca replicile nativilor să fie prea tăioase şi prea ascuţite. În mod frecvent, ei vor stârni opoziţia în rândul celor care nu-i cunosc. Dacă cineva va lua vorbele lor în sensul cel mai propriu şi personal, cu siguranţă se va simţi rănit. Deseori, cei născuţi în această zi nu conştientizează efectul devastator pe care îl au comentariile lor. Nu înţeleg faptul că unii oameni sunt mai sensibili şi mai repede afectaţi de ceea ce se spune. Uneori, ar putea să fie acuzaţi că sunt lipsiţi de milă atât în vorbe, cât şi în fapte.

Nu poate fi negat faptul că sunt puternic atraşi de latura socială şi politică a vieţii. Vor arăta acest lucru atât prin felul de a gândi, cât şi prin comportamentul pe care îl vor avea. Sunt adepţii cunoaşterii, înţelegerii şi manipulării părerilor oamenilor. De obicei, reuşesc să facă o situaţie dificilă să funcţioneze în favoarea lor. De asemenea, vor reuşi să îi influenţeze şi pe cei care vor încerca să le pună piedici.

Persoanele născute pe data de 2 octombrie au o anumită graţie, subliniată de şarm şi de farmec, care îi va impresiona pe toţi cei din jur. Însă, nu trebuie confundaţi cu nişte indivizi excesiv de sensibili. Atunci când se vor pune probleme cruciale, nativii se vor dovedi foarte duri. Capacitatea lor de a ataca este remarcabilă, iar defensiva este una foarte activă. Uneori, cei născuţi în această zi ar putea avea chiar mari probleme din cauza agresivităţii. În unele situaţii vor fi excesiv de timizi, iar în altele prea hotărâţi. Un alt subiect la care ar trebui să se gândească nativii, mai ales când sunt tineri, este reprezentat de violenţă. Ei pot fi ori prea afectaţi de ea, ori predispuşi să o tolereze. E nevoie să-şi cultive calmul şi echilibrul interior.

Deseori, nativii acestei zile sunt surprinşi surâzând şi având o anume strălucire în ochi. Nu le place nimic mai mult decât să se simtă bine şi să îi facă şi pe alţii să se simtă în acelaşi fel. Înclinaţia celor născuţi în această zi spre umorul sec este evidentă. De cele mai multe ori, cei din jur sunt ţinta glumelor lor. Dar, sunt destul de sensibili atunci când se fac glume pe seama lor.

Persoanele născute pe data de 2 octombrie sunt extrem de sensibile. De cele mai multe ori, această sensibilitate este mascată şi protejată de un exterior inabordabil sau uşor distras. Aceste două aspecte pot ascunde destul de bine adevărata lor natură. Nativii sunt adepţii unei atitudini distante sau agresive pentru a induce în eroare atenţia îndreptată spre personalitatea lor adevărată. Doar cei care sunt foarte apropiaţi de nativii acestei zile vor cunoaşte latura vulnerabilă şi emoţională a acestora.

SFATURI: Nu te ascunde în spatele laturii publice a propriei personalităţi. Încearcă să le permiţi altora să vadă care aste adevărata ta natură. Învaţă să-ţi înţelegi temerile şi să-ţi cultivi încrederea în propriile forţe. Găseşte o metodă potrivită pentru a-ţi exprima negativitatea. Ceea ce spui s-ar putea să rănească. Lasă-i şi pe alţii să facă parte din viaţa ta.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий