21 aprilie – ziua angajamentului profesional. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 21 aprilie

Persoanele născute pe 21 aprilie pun mai presus de toate excelenţa şi integritatea profesională, afirmă „Secretul numerelor”. Cuvântul lor este lege. Majoritatea celor născuţi astăzi sunt persoane ce stabilesc direcţiile ce trebuie abordate. Ei sunt în permanenţă în contact direct cu pulsul pieţei. Adesea ajung departe în cariera lor, iar viaţa lor personală poate fi furtunoasă. Pot avea mai multe căsătorii şi numeroase relaţii extraconjugale. Nativii zilei de 21 aprilie tind să fie tipul senzualului. Ei sunt atraşi de tot ce le creează plăcere. Valorile lor personale sunt pe aceeaşi lungime de undă cu frumosul şi armonia. De asemenea, ei sunt foarte îndrăgostiţi de lucrurile frumoase şi de obiectele făcute manual.

Va dura ceva timp până îşi vor întemeia o carieră. Aceasta se referă la nativele acestei zile şi se va datora responsabilităţilor familiale sau chiar insuficientei cunoaşteri a propriilor abilităţi. Chiar dacă au ajuns aproape sau chiar au trecut de patruzeci de ani, acestea îşi vor realiza visul. Odată ce s-au pornit în acest sens, nu mai pot fi oprite. 21 aprilie este o zi în care predomină în mod special energiile feminine puternice.

Persoanele născute pe 21 aprilie simt permanent o nevoie puternică să iubească şi să fie iubite. Dorinţa de a iubi este mult mai puternică decât aceea de a fi iubiţi. Unul din motivele pentru care viaţa lor devine mai agitată este acela că această nevoie nu este îndeplinită. Femeile născute astăzi au tendinţa de a fi îngăduitoare şi iertătoare cu cei care greşesc. În momentul în care sunt rănite profund, încep să sufere şi exprimă ceea ce simt, vor demonstra o independenţă de netăgăduit. Pe de altă parte, bărbaţii născuţi pe 21 aprilie pot supraestima faptul că se descurcă singuri şi astfel trebuie să înveţe să accepte ajutorul celorlalţi.

Din instinct, nativii zilei de 21 aprilie sunt hrăpăreţi în ceea ce priveşte puterea şi ceea ce trebuie să facă cu ea, cum să exercite controlul asupra ei. Din această dorinţă de putere ei se vor simţi foarte bine în anturajul celor din clasa socială privilegiată şi înstărită. Totuşi, banii nu înseamnă mare lucru pentru ei în comparaţie cu renumele lor.

În consecinţă, vulnerabilitatea celor născuţi pe 21 aprilie este strâns legată de sfera profesionalului. Este foarte important pentru ei să nu fie acuzaţi că nu fac o treabă bună, sau să nu fie respinşi din punct de vedere profesional. În cazul în care li se reproşează aceste lucruri ei se simt destul de rău şi pot suferi depresii sau chiar se pot sinucide. Din fericire, rezistenţa lor este foarte mare. Instinctele lor de supravieţuire sunt extrem de bine dezvoltate.

Atâta timp cât cei dragi lor sunt interesaţi, cei născuţi pe 21 aprilie nu vor înceta sub nici o formă să dăruiască. Pe de altă parte, acest lucru poate avea consecinţe negative, fiind expresia unei dorinţe imperioase de a deţine controlul. Nativii acestei zile trebuie să permită celorlalţi să respire. În cazul în care nu pot face acest lucru, riscă să afecteze grav ego-ul celor ce ţin la ei şi în mod special al copiilor.

Nativii zilei de 21 aprilie deţin rezerve uriaşe de energie şi sunt oameni care câştigă bine. În acelaşi timp, sunt persoane cărora le place odihna şi confortul. Ei îşi folosesc timpul liber pentru a se relaxa, a-şi încărca bateriile şi pentru a visa în mod creativ. În momentul în care sunt privaţi de somn, de perioadele de odihnă şi de vacanţe, ei devin foarte dezorientaţi. Aceşti nativi nu sunt adepţii constrângerilor în ceea ce priveşte munca. De fapt, ei tind să amâne îndeplinirea obiectivelor. În cazul în care sunt constrânşi de termene limită, ei îşi îndeplinesc sarcinile cu succes.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий