ZIUA DE NAŞTERE 31 DECEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

000 31 decembrie

31 decembrie – Ziua promoţiei estetice

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere: A 31-a zi a lunii. Aceşti nativi își organizează viața meticulos, de la bunuri fizice la gânduri, la emoții, crezând că totul are un loc și există un loc pentru orice. Pentru ei iubirea poate fi ceva idealist, ridicat pe un piedestal, motiv pentru care pot fi pretențioși, dar și cu tendințe de întoarcere în trecut. Pot forma un cuplu cu persoanele născute în data de 4, 13, 22 sau 31 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 31 decembrie sunt atrase de diverse tipuri de experienţe estetice. În carierele lor, adesea lucrează pentru a promova frumseţea şi armonia într-o formă sau alta. Într-adevăr, mulţi dintre cei născuţi pe 31 decembrie afişează un fel de veneraţie pentru literatură, artă sau muzică.

Nativii zilei de 31 decembrie trebuie să se ferească să dicteze referitor la ceea ce consideră ei că nu este frumos. Ei vor simţi nevoia să le fie amintit că opiniile lor, indiferent cât de studiate sunt, sunt pur şi simplu pe gustul altei persoane. Însă, mulţi dintre nativii zilei de 31 decembrie au absolută nevoie de aceste aprecieri. Ei sunt de obicei pragmatici şi nu se lăsă uşor în faţa atitudinilor reacţionare şi sentimentale. Este posibil ca cei născuţi astăzi să fie în cea mai bună formă atunci când încep misiunea de a promova frumuseţea şi de a eradica urâţenia. Toate lucrurile urâte sunt considerate un afront personal adus lor.

Nativii zilei de 31 decembrie sunt de obicei bine îmbrăcaţi şi oferă cele mai bune mâncăruri când se găsesc în ocazii sociale şi de afaceri. Ei sunt mai puţin narcisişti şi superficiali şi mai mult practici. Înţeleg că prima impresie contează şi că nu întotdeauna au o a doua şansă.

Armonia, stabilitatea şi frumuseţea sunt ideile principale la care nativii zilei de 31 decembrie aspiră în vieţile lor personale şi de familie. Cunoaşterea de sine este însoţită de un talent special de a-şi satisface nevoile personale fără să stârnească prea mult opoziţia celorlalţi. Ei ştiu foarte bine ceea ce pot şi ceea ce nu pot face. Deoarece rareori preiau o lucrare pe care sunt incapabili să o termine, ei reuşesc adesea în eforturile lor. Obiectivele lor pot fi modeste, dar sunt tangibile.

Nativii mai puţin evoluaţi trebuie să înveţe să îşi vadă de treburile lor într-o manieră liniştită, modestă şi să realizeze aceleaşi rezultate cu mai puţin scandal. De obicei afişează emoţii puternice care sunt de cele mai multe ori în defavoarea lor. Majoritatea celor născuţi astăzi sunt conştienţi de acest lucru.

Într-adevăr, succesul depinde adesea de abilitatea lor de a-şi crea un echilibru între idealism şi pragmatism.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий