Andrzej Duda: „Atacul Rusiei asupra Ucrainei și ocuparea teritoriilor Ucrainei recunoscute la nivel internațional, inclusiv Crimeea, este o crimă”

3 2 Ф 1

Președintele polonez, Andrzej Duda, a dat asigurări că poziția sa față de agresiunea rusă împotriva Ucrainei este fără echivoc: Rusia este un ocupant, trebuie să piardă acest război, iar lumea liberă ar trebui să ajute Kievul.

Liderul polonez a scris despre aceasta sâmbătă pe rețeaua X, relatează Ukrinform. „Acțiunile și poziția mea privind agresiunea brutală a Rusiei împotriva Ucrainei au fost clare încă din prima zi: Rusia încalcă dreptul internațional, este un agresor și un ocupant. Atacul Rusiei asupra Ucrainei și ocuparea teritoriilor Ucrainei recunoscute la nivel internațional, inclusiv Crimeea, este o crimă. Acest război nu se poate încheia cu victoria Rusiei. Imperialismul rusesc trebuie oprit, învins și blocat pentru viitor”, a subliniat Duda. El a adăugat că Ucraina trebuie să învingă, deoarece lumea liberă trebuie să câștige acest război.

„Suntem cu toții umăr la umăr cu o Ucraină liberă, suverană și independentă împotriva agresiunii și a imperialismului brutal”, a scris Președintele polonez.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий