„Tehnologiile de luptă”: Budanov despre felul cum poate răspunde Ucraina la superioritatea Rusiei în forță vie

26 6 Ф 1

Rusia are o superioritate semnificativă în forța vie față de Ucraina. Dar răspunsul statului ucrainean la această situație poate  fi aplicarea tehnologiilor de luptă, în care țara a devenit lider mondial, a declarat șeful Direcției principale de Informații al Ministerului ucrainean al Apărării, Kirill Budanov, relatează RBK-Ucraina cu referire la The Philadelphia Inquirer.

Șeful serviciilor de informații din Ucraina a menționat că, în acest fel, țara înlocuiește oamenii pe câmpul de luptă, atunci când este posibil, cu noi variante de drone și mijloace de război electronic.

„Tehnologia va fi importantă în acest război, astfel încât să nu ducem un război până la ultimul cetățean”, a spus Budanov.

Publicația notează că tehnologia a devenit cheia unuia dintre cele mai importante proiecte ale lui Budanov: purtarea războiului împotriva Federației Ruse cu drone cu rază lungă de acțiune.

„Sunt un fan al acestui lucru. Am fost în favoarea acestui lucru încă din primele zile ale războiului, spunând sincer că atât timp cât războiul este purtat pe teritoriul nostru, nu va atinge Rusia. Acesta este motivul pentru care am început operațiuni semnificative pe teritoriul Rusiei în primăvara anului 2022 și vom merge mai departe cu cât vom avea mai multe resurse pentru a o face. Iar Rusia a început să simtă asta”, a notat el. Cu alte cuvinte, dictatorul rus Vladimir Putin nu mai poate afirma în fața poporului său că acest război nu-l afectează.

„Pentru Rusia, în acest stadiu, situația nu este încă critică, dar a condus la faptul că cetățeanul mediu din partea europeană a Federației Ruse știe și simte cu siguranță că războiul continuă și a experimentat el însuși unele dintre explozii. Acum acest lucru afectează, chiar și la o scară mică, moralul lor”, a rezumat Budanov.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий