Specialiștii de la Centrele de Dezvoltare Profesională și Creativă și-au demonstrat măiestria

24 6 Ф 2

În perioada 20-21 iunie, în orașul Kamianeț-Podilski a avut loc o întrunire de două zile pentru reprezentanții Centrelor ProfCreCamp pentru Dezvoltare Profesională și Creativă. La ea au participat și specialiști ai Centrului din Noua Suliță, înființat prin cooperarea cu „Asociația pentru Dezvoltarea Comunităților Bucovina” și realizarea Proiectului  „Conectarea comunităților pentru o creștere economică durabilă (ConCom4EG)”, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

Experții Centrului — Larisa Guțuleac, Iana Disar – de la Studio de artă culinară „Smak” („Gustul”) –  Valentina Gușila, Irina Proțiuc – de la Studio de cusătorie „Carivna golka” („Acul fermecat”)  –  și-au împărtășit experiența și rezultatele intermediare ale implementării proiectului.

Întâlnirea a fost extrem de informativă și creativă. Au fost discutate posibilitățile de extindere a Centrelor de dezvoltare profesională și creativă prin continuarea activităților proiectului.   Evenimentul a cuprins diverse ateliere interesante în cadrul cărora toți participanții  au avut posibilitatea să-și demonstreze măiestria, scrie site-ul CT Noua Suliță.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий