Un veteran de război a deschis un studio în Cernăuți pentru a le oferi oamenilor emoții pozitive

22 7 А 4

Vitalii Bakrev, veteran de război, a decis să-și înceapă propria afacere după ce a fost rănit pe front. Bărbatul a deschis pe banii proprii un magazin de flori și decorațiuni în satul Mahala. Recent, el a participat la programul guvernamental „eRobota”  „Propria afacere” și a înființat un studio de emoții plăcute – „Phoenix” – în Cernăuți.

Potrivit Centrului Regional de Ocupare a Forței de Muncă din Cernăuți, după începerea invaziei la scară largă, Vitalii s-a înscris voluntar în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei. La început a fost cercetaș, iar mai târziu mitralior. Imediat după instruire, a luptat în regiunea Kiev, iar în aprilie 2022, el și camarazii săi de arme au fost redistribuiți în direcția Harkiv, unde a participat la luptele cu ocupanții timp de cinci luni. Pe 24 august 2022, de Ziua Independenței, Vitalii și-a pierdut piciorul.

Soldatul a fost lăsat la vatră, așa că a decis să-și înceapă propria afacere. Nu întâmplător a numit magazinul său „Phoenix”. Aceasta a fost pseudonimul său în armată.

22 7 А 5

„Am ales acest semn de apel pentru că mi-am dat seama că serviciul militar mă va schimba cu siguranță. Phoenix este o pasăre de foc mitică, un simbol al renașterii. Mulți oameni spun acum că s-au săturat de război, dar studioul meu este conceput pentru a aduce la viață emoții vii. Prin acțiunile mele, vreau să le arăt tuturor celor care au renunțat că afacerea poate și trebuie dezvoltată acum. În mod similar, emoțiile vii pot fi găsite în război. Vreau să îi inspir pe oamenii noștri la noi realizări și victorii», spune apărătorul.

Centrul Regional de Ocupare a Forței de Muncă reamintește că cererile pentru programele „Propria afacere” și „Subvenții pentru veterani și soțiile acestora” sunt încă acceptate, scrie pe Facebook Consiliul Regional Cernăuți.

22 7 А 6

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий