Mircea Lucescu: „Este o victorie importantă, care ne dă speranţă”

7 9 F 4

Meciul disputat aseară la Priștina împotriva naționalei din Kosovo a fost primul meci pe banca tehnică pentru antrenorul Mircea Lucescu după 38 de ani de când se afla la conducerea primei reprezentantive a României.

România s-a impus categoric cu 3-0.Golurile au fost marcate de Dennis Man (minutul 40), Răzvan Marin (minutul 51 – penalty) și Denis Drăguș (minutul 82).

Gazdele au jucat în inferioritate numerică după ce Vojvoda a fost eliminat în minutul 86.

Suporterii kosovari au avut o atitudine ostilă înaintea începerii partidei și au fluierat în momentele intonării Imnului de stat al României, însă jucătorii lui Mircea Lucescu au trecut repede peste acest inconvenient.

Selecţionerul Mircea Lucescu a afirmat că a fost doar un meci și că este nevoie de continuitate. „Trebuia să obţinem această victorie. Meritul acestei victorii este şi al celor care au fost înaintea mea: Contra, Edi Iordănescu, Mirel Rădoi, toţi cei care au contribuit la formarea acestui grup de jucători importanţi. Este o victorie importantă, care ne dă speranţă. În următorul meci trebuie să confirmăm evoluţia din această seară. Acum a fost doar un meci, ne trebuie în continuare o bună pregătire, pentru că surprizele pot veni de la fiecare echipă”, a declarat Lucescu.

După acest meci, luni 9 septembrie se va disputa și partida Romania – Lituania care va avea loc pe Stadionul Steaua din București.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий