„Calea campionilor” va începe şi la Ceahor

29 9 F 6

Ministerul Tineretului și Sportului al Ucrainei, Consiliul sătesc Ceahor și Comitetul Olimpic Național al Ucrainei au semnat un memorandum de cooperare în cadrul proiectului „Calea Campionilor”.

La 28 septembrie, documentul a fost semnat oficial de Oleksii Nikitenko, adjunctul ministrului  Tineretului și Sportului al Ucrainei, și Gheorghe Cobliuc, primarul Comunității Teritoriale Ceahor.

„Comunitatea noastră este prima din regiunea Cernăuți care lansează o clasă a VIII-a sportivă la Liceul Ceahor. Scopul proiectului este de a crea condiții pentru autorealizarea copiilor și tinerilor prin activități sportive aprofundate în clasele specializate la instituțiile de învățământ. Proiectul multi-sport va crea premisele pentru restaurarea sistemului de rezervă sportivă olimpică.

29 9 F 5

Vă mulțumim pentru oportunitatea de a participa la proiectul pilot. Suntem interesați să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că copiii noștri primesc o pregătire fizică adecvată și au ocazia să se dezvolte și să fie sănătoși”, se menţionează în postarea pe Facebook a CT Ceahor.

29 9 F 7

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий