Întâlnire la Universitatea din Cernăuți la ceas aniversar

10 10 B 5
La 8 octombrie curent, Excelența Sa domnul Alexandru Victor Micula, Ambasadorul României în Ucraina, însoțit de doamna Irina-Loredana Stănculescu, Consulul General al României la Cernăuți, a efectuat o vizită la Universitatea Națională ,,Iuri Fedkovyci” din Cernăuți, care a aniversat recent împlinirea a 149 de ani de la înființare, informează pe Facebook Consulatul General al României la Cernăuți.
„Întrevederea cu noul rector al instituției, domnul prof. univ. dr. Ruslan Biloskurski, a prilejuit a discuție concentrată pe specificul ofertei educaționale propuse studenților și pe necesitatea promovării valorilor învățământului și culturii mileniului III. Cu această ocazie, Ambasadorul României și șeful oficiului consular au avut o întâlnire colocvială cu studenții și cadrele didactice ale Catedrei de Filologie Română și Clasică, șef conf. univ. Cristina Paladian.
În contextul vizitei, înaltul oaspete a transmis felicitări corpului academic la ceas aniversar și a încurajat continuarea eforturilor în direcția parcurgerii unui învățământ de calitate deschis spre o piață a muncii performantă și de viitor”, se specifică în comunicat.
10 10 B 6
10 10 B 7
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий