Liga Europei: a treia înfrângere la rând a lui „Dinamo”

25 10 F 1

Joi, 24 octombrie, la Roma, pe Stadio Olimpico, echipa italiană „Roma” a găzduit „Dinamo” Kiev, în etapa a treia a Cupei Europei.

Selecționerul lui „Dimano”, Șovkovski, a surprins componența de start a meciului. El a decis că facă schimbări  înaintea întâlnirii de duminică cu „Șakhtar”, iar din primele minute au apărut pe teren Neșceret, Rubcinski, Guerrero, Bilovar și Myhailenko.

Începutul de meci a fost calm, iar romanii erau și  ei calmi în atac — Mihavko l-a tras de șort pe Baldanzi în careul de pedeapsă, iar atacantul ucrainean al Romei, Artem Dovbyk, a transformat penalty-ul.

După golul primit, echipa experimentală a Kievului a reușit să își creeze două ocazii excelente de gol — mai întâi, Tymcik a ratat ocazie de a înscrie, iar apoi Guerrero a șutat balonul drept în brațele  portarfului.

Apoi, elevii lui Șovkovsyi au reușit chiar să trimită balonul  în plasă, dar golul a fost anulat –  Voloșyn s-a aflat în offside.

În a doua repriză, Șvkovski i-a aruncat în luptă pe liderii Șaparenko, Vanat, Kabaev și Buialski, dar echipa nu a reușit să salveze rezultatul – 1:0.

Aceasta este a treia înfrângere a lui „Dinamo” în trei meciuri din Liga Europei, cu zero goluri marcate.

În următorul meci din Liga Europei, „Dinamo” va primi la Hamburg, pe 7 noiembrie, pe  „Ferencvaros” din Ungaria.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий