Familia cântăreţei Whitney Houston mai speră la un miracol

GTY_whitney

GTY_whitneyBobbi Kristina Brown, singura fiică pe care marea cântăreață Whitney Houston a avut-o cu Bobby Brown, se zbate între viață și moarte. Se pare că familia fetei a fost de acord să o decupleze de la aparatele care o țin în viață, dar mai speră încă într-un miracol.
Potrivit nypost.com, Bobbi Kristina Brown are șanse foarte mici să mai supraviețuiască, iar familia a fost de acord să o decupleze de la aparatele prin care respiră artificial. Totuși, unii mem­bri ai familiei ar fi declarat că vor să aștepte până pe 11 februarie, ziua în care a murit Whitney Houston, mama fetei. Aceștia speră încă la un miracol.
Presa americană scrie că medicii au acordul să o lase pe Bobbi Kristina fără aparate după miezul nopții. Astfel, dacă miracolul nu s-ar întâmpla Bobbi ar pleca în ceruri la fix trei ani după ce mama sa s-a stins din viață și ar fi unite pentru eternitate.Bobbi Kristina, fiica de 21 de ani a regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă la începutul lunii, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia.

Добавить комментарий