Maria Iaremciuk în vizită la Cernăuţi…

162_5937700462660787939_n

162_5937700462660787939_nCernăuțeana Maria Iaremciuk, finalista proiectului televizat „Vocea țării“, în anul 2012, și deținătoarea locului III al Concursului internațional al tinerilor interpreți „Valul nou-2012“, nu confirmă zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relație cu fostul prim-ministru Mykola Azarov și oligarhul Rinat Ahmetov, însă presupunerea că are mașină de marca „Lexus“, este adevărată.
Are și un apartament cu trei odăi în Teremki, care este luat în credit și în fiecare lună este nevoită să plătească pentru această locuință. Până nu demult concerta mai des și avea venituri stabile. „Acum e ceva mai greu în privința muncii, datorită Concursului „Eu­ro­vision“ am lucrat mult și am câștigat bani buni, din care și acum trăiesc. La concertele din Rusia nici măcar nu am fost invitată vreodată. Intenționăm cât mai curând să organizăm un turneu prin Ucraina”, s-a destăinuit interpreta.
Zilele trecute, fiica regretatului artist bucovinean Nazari Iaremciuk, Maria, a revenit la baștină, fiind surprinsă în momentul când se plimba cu cățelul pe Piața Teatrală a orașului nostru. Este foarte îmbucurător acest fapt, când fiii și fiicele plaiului nostru revin acolo de unde au plecat, în semn de recu­noştinţă şi dragoste pentru neam.

Добавить комментарий