O poveste de succes a unui fotbalist român din Campionatul Ucrainei

Eric Bicfalvi continuă să țină capul de afiș în presă. Golgheterul Campionatului Ucrainei are un sezon de excepție atât la club, cât și la echipa națională, unde a debutat sub comanda lui Anghel Iordănescu în acest an, cu Danemarca. Iar sezonul său perfect nu a rămas neremarcat.

Dacă în presa din Ucraina, impresarul mijlocașului de 26 de ani declara că „Eric are oferte din campionatele vecine”, într-un alt interviu, acordat site-ului „ziare.com”, reprezentantul lui Bicfalvi susține că fostul stelist e dorit chiar și de echipe din Anglia sau Germania.

„Sunt mai multe echipe interesate de Eric. Vorbim despre o echipă din prima ligă din Anglia, una din prima ligă din Germania, două echipe din Ucraina și alte două din Rusia. El este în ultimele șase luni de contract și este un fotbalist foarte atractiv”, a dezvăluit impresarul mijlo­cașului. Bicfalvi, decarul lui Volyn Luţk, este dorit de Metalist Harkiv și FK Krasnodar, echipe care îi oferă salarii de peste 1 milion de euro pe sezon. Cu toate acestea, mijlocașul de 26 de ani ar prefera un transfer în fotbalul vestic, chiar dacă asta înseamnă un salariu mai mic. Deși agentul său nu a dat detalii despre echipele din Anglia și Germania care l-ar dori, se știe că Schalke a vrut să-l achiziţioneze pe Bicfalvi pe vremea când acesta evolua la Steaua. În Ucraina, Eric are un salariu de 300.000 de euro pe sezon. Bicfalvi a ajuns la Volyn în urmă cu doi ani și jumătate, când i-a expirat contractul cu Steaua. Acolo a fost și reprofilat, din mijlocaș la închidere, în mijlocaș de profil ofensiv, prinzând gustul pentru pase decisive și goluri. Românul a marcat de nouă ori în primele 13 etape de campionat, fiind golgheterul la zi al sezonului.

Добавить комментарий