Au fost discutate subiecte de interes pentru comunitatea românească din regiunea Cernăuți

22 11 2022 Ф 2 2

La 21 octombrie, la sediul Administrației Militare Regionale de Stat Cernăuți, Consulul General al României, Irina-Loredana Stănculescu, a avut o întrevedere de lucru cu șeful Administrației, domnul Ruslan Zaparaniuk. Pe agenda discuțiilor s-au aflat subiecte de interes pentru comunitatea românească din regiune, comunică instituția consulară a României de la Cernăuți pe contul său de Facebook.

Cu acest prilej, Consulul General a reiterat poziția cunoscută a părții române privind susținerea independenței, integrității teritoriale și suveranității Ucrainei, asigurând partea ucraineană de sprijinul necesar în această perioadă atât de dificilă pentru cetățenii statului ucrainean.

De asemenea, domnul Ruslan Zaparaniuk, șeful Administrației Militare Regionale de Stat Cernăuți, a transmis consulului general aprecieri pentru deschidere și modul constructiv în care abordează problemele de interes comun și a transmis României mulțumiri pentru sprijinul acordat Ucrainei și poporului ucrainean, încă de la începutul conflictului, fiind convins de buna colaborare care există între cele două state, se subliniază în comunicat.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий