Bucovineanul Mihail Grițcan, invitat de Laima Vaikule la Festivalul din Odesa

4b86

Săptămâna trecută a avut loc un eveniment muzical cu rezonanță internațională – Festivalul „Laima Rendez-vous Odesa-2019”. Inițiatoarea acestui festival este renumita interpretă letonă, Laima Vaikule. În mod tradițional, primele patru ediții ale festivalului s-au desfășurat la Iurmala, iar în anul curent Laima Vaikule a decis să-l scoată peste hotarele Letoniei. A ales orașul Odesa din Ucraina. „Festivalurile muzicale trebuie să se desfășoare în orașele-stațiuni balneare. Ucraina este o țară foarte muzicală, cu foarte mulți oameni frumoși”, a declarat artista în deschiderea festivalului.

În decurs de trei zile pe scena lui de la Odesa au evoluat circa 30 de interpreți cunoscuți, între care NK, Kazka, Nino Katamadze, Vahtang Kikabidze, Tomas N’evergreen, Mihail Grițcan și alții.

Bucovineanul Mihail Grițcan a recunoscut: „Pentru mine este o mare cinste de a fi oaspetele Laimei Vaikule. Cred că acest rendez-vous va aduce în inima fiecăruia o picătură de bunătate, iubire, credință și speranță. Cred că debutul din acest an al festivalului la Odesa va deveni un început pentru continuitatea activă a lui în Ucraina”.

Pe scena festivalului de la Odesa Mihail Grițcan a interpretat șlagărul său „Te îmbrăţişez”.

Lasă un răspuns