Bujorii ne aduc bucurie în viață

8 06 F 2

De acest lucru ne-am convins noi, cei câțiva liceeni, părinți și bineînțeles, profesori de la Liceul din Cupca. Am ajuns într-o după amiază caldă, deși cu vânt, dar frumoasă, din aceste zile de la începutul primei luni de vară, la câmpul cu bujori din Hliboca. Slavă Domnului, că nu suntem prea departe, aflându-ne tot în această zonă. Copiii, dar și noi maturii,  am avut parte de o sărbătoare a sufletului. Am admirat cu drag terenurile cu diferite soiuri de bujori, care din care mai frumoși și mai parfumați.

Florile ne aduc bună dispoziție, ne fac să uităm fie măcar și pe un timp scurt  de toate greutățile vieții, mai ales acum, în starea precară în care ne aflăm, noi.  Ne-am făcut bineînțeles poze multe și felurite, am admirat frumusețea și splendoarea culorilor și a nuanțelor. La dorință cine a dorit a procurat flori pentru buchet, sau pentru a fi plantate în sol.

8 06 F 1

Sincere mulțumiri aducem șoferului autobusului Nicolae Alerguș, pentru că ne-a asigurat transportul și a avut grijă de noi toți. De asemenea le mulțumim mamelor care ne-au însoțit, cât și profesoarelor și conducătoarelor de clasă care au avut grijă ca excursia să fie reușită.

Ca și lalelele, macii, bujorii merită și trebuie văzuți și admirați. Iar degrabă sperăm să mergem și la câmpul de lavandă de la Mahala.

Adevărate sărbători ale sufletului ne sunt florile în viața noastră. Ne fac dispoziție de sărbătoare, ne dăruiesc clipe de fericire sufletească.

8 06 F 3

Eleonora SCHIPOR

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий