Ce l-a speriat cel mai mult pe Putin înainte de inaugurare: opinia unui opozant

23 4 F 4

„Învestirea lui Putin a fost deja stricată chiar de faptul că SUA au votat în favoarea ajutorului pentru Ucraina”, a declarat Serghei Jirnov.

Decizia SUA a provocat o adevărată isterie în Rusia. După cum subliniază Jirnov, au înțeles că acest lucru se va întâmpla, așa că s-au pregătit moral pentru asta. Cu toate acestea, Kremlinul a sperat că lupta politică dintre Joe Biden și Donald Trump se va prelungi mult timp — până la alegerile americane din 5 noiembrie 2024. „Putin spera că niciun pachet de ajutor nu va fi livrat Ucrainei. Dar, în mod neașteptat pentru Kremlin, acesta a fost votat. Impactul psihologic al acestei decizii se simte deja acolo”, a subliniat el.

Potrivit fostului ofițer al KGB, în timpul învestirii lui Putin, Kremlinul ar putea fi atacat cu drone, așa cum s-a întâmplat la 3 mai 2023.

„Va fi amuzant dacă Putin va merge cu mașina sa blindată la Kremlin și dronele vor zbura în întâmpinarea lui”, a declarat fostul oficial KGB și al Serviciului rus de Informații Externe.

Anterior, s-a spus că, în ultimele două săptămâni, nu a existat niciun semn al președintelui rus Vladimir Putin. Dispariția sa bruscă s-ar putea datora pregătirilor pentru inaugurare, transmite TSN.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий