Cea mai în vârstă antrenoare de yoga a împlinit 100 de ani (FOTO)

cover-foto_89109500

Tao Porchon-Lynch va împlini peste numai două luni 100 de ani. În ciuda vârstei înaintate, cea mai în vârstă antrenoare de yoga nu are de gând să se pensioneze prea curând.

Cu peste 45 de ani de experiență, yoghina de aproape un veac continuă să țină lecții de yoga cu aceeași plăcere ca în tinerețe. Tao Porchon-Lynch a aflat despre yoga în 1926, pe când avea doar 8 ani. La vârsta de 19 ani începe să predea yoga, paralel cu cariera de actriță și model.

Convinsă să doar visând reușești să te realizezi, Tao s-a dedicat acestui sport trup și suflet. Pe când avea 25 de ani, a căzut destul de rău și asta avea să pună punct carierei de antrenoare. A avut 3 intervenții chirurgicale de înlocuire a șoldului, dar care nu au împiedicat-o să practice și să învețe elevii yoga la fel de bine. „Am atât de multe de făcut în viață și nu intenționez să pierd niciun minut. Toată viața mi-am spus că nimic nu este imposibil”, a spus Tao Porchon-Lynch, potrivit People.

„În august voi împlini 100 de ani și voi continua să predau yoga”, a mărturisit antrenoarea de yoga, care în prezent are peste 400 de elevi la Institutul de Yoga din Winchester, Statele Unite ale Americii.

Porchon-Lunch a oferit apoi un sfat tuturor femeilor: „Niciodată să nu vă dați bătute atunci când credeți în ceva ce poate ajuta alți oameni”. Yoga are, desigur, o mulțime de beneficii pentru sănătate: are grijă de inimă, crește flexibilitatea, echilibrează metabolismul, ajută la combaterea stresului și îmbunătățește starea de spirit, scrie tabu.ro

„Nimic nu este imposibil. Zâmbiți și lumea vă va zâmbi înapoi”, a încheiat cea mai în vârstă antrenoare de yoga, potrivit Guinness World Records. Tao Porchon-Lynch spune că atributele sale de sănătate sunt de necrezut pentru yoga, care nu numai că antrenează corpul, ci și mintea. Călătoria ei spirituală a fost ghidată de unii dintre cei mai mari practicanți de yoga a epocii moderne. Aceasta a colectat toate secretele ei pentru energie fără margini și a scris o carte de memorii.

Добавить комментарий