Cele mai frumoase flori ale toamnei pentru scumpii profesori

6 10 R 1

În preajma Zilei orașului Cernăuți, la 5 octombrie a fost Ziua Mondială a Profesorului. În școlile din centrul nostru regional s-a decis să die marcate ambele sărbători într-o singură zi.

Ziua Învățătorului este una dintre cele mai mari sărbători în viața fiecărei școli.  La Gimnaziul nr. 10 din Cernăuţi, una dintre cele mai vechi şcoli româneşti din ţinut, sărbătoarea a fost organizată de elevii clasei a noua, împreună cu  diriginta Larisa Proțiuc, profesoară de chimie. A fost o frumoasă sărbătoare pentru pedagogii Gimnaziului, jumătate dintre ei fiind absolvenţi ai acestei instituții de învățământ, deci, îi leagă ceva mai mult de locul lor de muncă.

6 10 R 2

În fiecare an, cu prilejul Zilei Învăţătorului și Zilei orașului Cernăuți la Gimnaziul nr. 10 se desfășoară și concursul de compoziții „Vernisajul toamnei”, la care participă toate clasele.

6 10 R 4

În această atmosferă festivă se înscrie și faptul că directorul Gimnaziului nr. 10, Alexandru Rusnac, a primit o mențiune din partea primarului orașului Cernăuți.

6 10 R 3

6 10 R 5

Ana Picireanu,

pedagog-organizator la Gimnaziul nr. 10 din Cernăuți

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий