Chipuri din basme luminează în Grădina publică din Cernăuţi

6 4 Ф 1

La 5 aprilie, în Grădina publica „Taras Şevcenko” din Cernăuți a fost lansat un proiect de mare amploare numit „Lights & Dreams” („Vise şi Lumini”). Este pentru prima dată când evenimentul are loc la Cernăuți, dar a fost deja organizat cu succes la Kiev și în străinătate. „Lights & Dreams”  este un parc tematic de lumini și instalații luminoase de mari dimensiuni, fiecare dintre acestea atingând între trei și șapte metri înălțime, comunică Serviciul de presă al Consiliului Orăşenesc Cernăuți.

Potrivit organizatorilor, toate figurile sunt realizate manual din 50.000 de felinare, mătase naturală și lămpi LED speciale. Instalațiile luminoase au devenit parte integrantă a poveștii legendare a unei lumi paralele conduse de zâne, elfi, dragoni și alte creaturi magice.  „Există peste 30 de locații tematice, inclusiv Pădurea Zânelor și a Elfilor, Tunelul îndrăgostiților, Pisicile magice, Dragonul de aur etc., precum și numeroase zone foto și zone de agrement interactive. Ne-am asigurat că fiecare vizitator să primească emoții pozitive, impresii de neuitat și, în același timp, să contribuie la viitorul nostru comun — la apropierea victoriei”, a declarat Denys Pogorelko, organizatorul evenimentului și directorul executiv al „Universal Park”.

6 4 Ф 2

Proiectul „Lights & Dreams” are ca scop ajutorarea armatei ucrainene, o parte din încasările din vânzarea biletelor urmând să fie direcționate către Forțele Armate ale Ucrainei.

6 4 Ф 3

Imagini G4.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий