Cinci comunități din regiune au primit generatoare puternice pentru obiectivele sociale în valoare de peste 100 de mii de euro

30 11 Ф 1

Aceasta a fost posibilă datorită participării comune a Consiliului Regional Cernăuți și a Agenției Române pentru Dezvoltare Regională în cadrul programului RoAid.

Astăzi, Mykola Guitor, prim-vicepreședinte al Consiliului Regional, și Oleksii Voloşciuk, șeful Departamentului pentru Relații Internaționale și Cooperare Transfrontalieră, au înmânat 9 aparate electrice reprezentanților comunităților teritoriale Vijniţa, Vaşcăuţi, Brusniţa, Hotin și Vikno.

30 11 Ф 2

În plus, Spitalul Clinic Regional Cernăuți și Spitalul din Secureni au primit 40 de paturi funcționale în valoare de 40 de mii de euro în cadrul programului. Acesta este unul dintre cele mai căutate elemente de mobilier medical, deoarece asigură o îngrijire de înaltă calitate pentru pacienții imobilizați la pat în instituțiile medicale.

RoAid este un program românesc de cooperare internațională pentru dezvoltare, care reunește agențiile guvernamentale românești, societatea civilă și sectorul privat pentru eforturile globale de a depăşi în mod durabil sărăcia extremă și de a sprijini consolidarea instituțiilor democratice în țările în curs de dezvoltare, scrie site-ul Consiliului Regional Cernăuţi.

30 11 Ф 3

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий