Concert propagandistic la Moscova

22 02 2023 Ф 2

Organizarea de către Rusia a unui mare concert-miting în preajma împlinirii unui an de la invazia în Ucraina este nu altceva decât o deviere psihică, comunică RBK-Ucraina cu referire la consilierul șefului Oficiului Președintelui, Myhailo Podoleak. „Desigur, după război Federația Rusă și societatea rusă neapărat vor deveni obiectul cercetărilor psihomedicale. Căci a aduna zeci de mii de oameni pe stadion pentru a demonstra sărbătorirea împlinirii unui an de la începutul genocidului în masă a ucrainenilor  este o deviere psihică evidentă”, a accentuat Myhailo Podoleak.

Vă amintim că astăzi pe Stadionul „Lujniki” din Moscova  s-a desfășurat un concert-miting. Acolo au fost create câteva scene și zona cu reconstrucții istorice. La concert a luat cuvântul dictatorul rus, Vladimir Putin. Pe stadion a fost văzut sistemul de apărare antiaeriană.

O altă ediție ucraineană, „Obozrevatel”, subliniază că la concertul propagandistic „Slava apărătorilor Patriei” publicul a observat unele nuanțe ale exteriorului dictatorului sângeros și în comportamentul lui și a declarat că acesta n-a fost adevăratul stăpân al Kremlinului, ci sosia sa.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий