Două autospeciale din Germania pentru pompierii cernăuțeni

31 07 Ф 3

În urma vizitei de lucru în landul german Hessen, pompierii din Bad Arolsen au donat două autospeciale pentru pompierii din Bucovina. Vehiculele vor fi livrate prin intermediul misiunii umanitare „Humanitäre Hilfe Korbach”.  Președintele Consiliului Regional Cernăuți a mulțumit conducătorilor orașului și pompierilor pentru o asistență atât de promptă și le-a înmânat diplome  și cadouri. Bad Arolsen a găzduit refugiați ucraineni, ceea ce înseamnă un mare sprijin pentru țara noastră.

„Înțelegerea faptului că nu ne confruntăm singuri cu agresorul, ci avem aliați puternici, ne ajută să rezistăm și ne va conduce în cele din urmă la victorie. Le mulțumim partenerilor noștri germani pentru tot ceea ce fac astăzi pentru Ucraina. De asemenea, este greu de supraestimat contribuția binefăcătorilor de la „Hilfe-Korban”, care au donat mai mult de 200 de tone de bunuri umanitare și vehicule specializate de diferite tipuri Bucovinei  în timpul războiului de amploare cu Rusia”, a scris Oleksii Boiko în postarea sa pe Facebook.

Reprezentanții Bucovinei au vizitat stația de pompieri din districtul Waldek-Frankerberg din Hessen și a luat cunoștință de activitatea acesteia.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий