ZIUA DE NAŞTERE 31 IULIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

31 07 F 6
31 iulie – ziua umanistului
Pentru nativii care își serbează ziua de naștere în data de 31 a lunii, iubirea poate fi ceva idealist, ridicat pe un piedestal, motiv pentru care pot fi pretențioși, dar și cu tendințe de întoarcere în trecut, la ceea ce a fost. Pot forma un cuplu cu persoanele născute în data de 4, 13, 22 sau 31 – Secretul numerelor.
Cel născut în a 31-a zi a lunii este organizator. Oamenii aceștia își organizează viața meticulos, de la bunuri fizice la gânduri, la emoții, crezând că totul are un loc și există un loc pentru orice. Din păcate, acest lucru îl poate lipsi de flexibilitatea necesară pentru a reuși în viață. Încearcă să accepți că ceilalți nu vor juca întotdeauna după regulile tale, iar dezorganizarea lor nu te va distruge.
Indivizii născuți în ziua de 31 iulie acordă un interes special față de ceea ce înseamnă să fii o ființă omenească; îi preocupă întrebările filosofice și morale legate de natura omenescului, mai ales în privința aspectelor neobișnuite și anormale. Ca atare, nu ignoră nimic din ceea ce privește comportamentul uman și rareori va exista un subiect atât de tulburător încât să nu poată fi discutat și examinat.
Istoriile despre persecuție, tiranie și tortură îi pot fascina, alături de cele care implică sfinți, martiri și alte personaje de o înaltă spiritualitate, precum și actele lor de bunătate și curaj. Asta nu înseamnă că îi interesează exclusiv oamenii excepționali; dimpotrivă sunt de asemenea absorbiți de viața de zi cu zi, de obiceiurile și tradițiile omenești.
Au o mare nevoie de a împărtăși, de a comunica lucrurile pe care le-au aflat. Adesea, cei mai introvertiți își consemnează gândurile în scris sau artă, mai cu seamă desen și pictură.
Majoritatea pun mai presus de orice munca pe care o efectuează, ceea ce poate, de multe ori, să nemulțumească familia sau prietenii. În calitate de membri ai familiei, sunt adesea subiecte de controverse și obiecte ale criticilor. Tocmai din acest motiv, unii pot alege chiar să trăiască singuri; aparent sunt prea ocupați de omenire în general, ca să mai aibă timp pentru relaţii personale.
(T.L.)
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий