Două comunități teritoriale au reprezintat Bucovina la conferința de la Bruxelles

10 11 F 4
În perioada 9-10 noiembrie, la Parlamentul European de la Bruxelles, a avut loc Conferința primarilor ACT NOW în 2023 Spirit Unbroken: Extinderea posibilităților democrației locale pentru o Ucraină reînnoită. Ucraina a fost reprezentată la conferință de 60 de primari ai comunităților teritoriale, inclusiv doi din regiunea Cernăuți: Grigori Vanzuriak, primarul CT Hliboka, și Maria Nicorici, primarul CT Noua Suliță.
Ucrainenii sunt invitați să își împărtășească experiențele și observațiile lor cu privire la ceea ce le dă puterea de a fi rezistenți și eficienți în fața unei invazii la scară largă din partea Federației Ruse. La una dintre sesiunile interactive a participat Maria Nicorici, care a vorbit despre experiența sa de guvernare în contextul războiului, inclusiv despre lucrul cu persoanele strămutate în interiorul țării și depășirea noilor provocări.
Conferința își propune să creeze o platformă de interacțiune continuă. Aceasta include mese rotunde și sesiuni interactive pline de comunicări profesionale de specialitate și idei noi pentru dezvoltare.
10 11 F 5
 10 11 F 6
Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий