Dudul alb reduce absorbţia glucozei

3075570

3075570Produsele naturiste repre­zin­tă, de asemenea, o bună metodă de menţinere a nivelului glicemiei sub control. Extractul de dud alb se numără printre remediile efi­cien­te în menţinerea nivelului gli­cemiei în limite normale.

 Beneficiile medicale ale dudului alb sunt multiple:
 Fructele de dud alb sunt folosite pentru eliminarea stării de oboseală, a stărilor de ameţeală, a anemiei şi a incontinenţei.
 Frunzele de dud alb ajută la eliminarea toxinelor din organism prin intermediul transpiraţiei, în timp ce scoarţa şi rămurelele sunt utilizate în scăderea presiunii sangvine.
 Este benefic şi în tratarea afecţiunilor cronice ale ficatului digestiv, în îmbunătăţirea diges­ti­ei, stimularea apetitului şi a sec­reţiei de acid gastric şi în elimi­narea constipaţiei.
 În medicina chineză fructele de dud alb sunt folosite pentru tratarea albirii premature a pă­rului, purificarea sângelui şi com­baterea diabetului.
 Scoarţa de dud alb este indicată în calmarea tusei, a feb­rei, a durerilor de cap şi a oc­hilor ro­şii şi uscaţi.
 Frunzele de dud alb acţionează stimulând sistemul ner­vos şi tractul digestiv. Are, de asemenea, un efect pozitiv asup­ra sistemului respirator şi cardio­vascular, precum şi a sistemului urinar.

(Leacuri şi terapii)

Добавить комментарий