Faptele confirmă sinceritatea credinței

6 5 Ф 2

Aceste două fotografii au fost făcute în noaptea Învierii. Prima în Ucraina, în orașul mult pătimit Harkiv,  și alta la Moscova, în cea mai impunătoare catedrală – Hristos Mântuitorul. Privindu-le, un om de bună credință își pune întrebarea: oare aceasta este posibil în ziua de Paști, când lumina Învierii Domnului urmează să pătrundă tot mai adânc în sufletul omului? Ea nu poate pătrunde într-o inimă de piatră, într-un suflet negru…

În noaptea Învierii, ocupanții ruși au lovit din nou Harkovul. În urma exploziei au fost avariate case de locuit. Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență, cinci persoane au fost rănite în urma atacului, printre care și un copil.

După cum transmite Interfax.ru, în noaptea Învierii,  președintele rus, Vladimir Putin, și Patriarhul Kirill al Moscovei și al întregii Rusii au făcut schimb de cadouri de Paște. Șeful statului a sosit la Catedrala Hristos Mântuitorul în jurul miezului nopții pentru slujba de Paște.  Mai mulți ani la rând Putin asistă la serviciul divin din noaptea Învierii la principala biserică din țară.

În timp ce el își făcea cruce, armata rusă ataca cu 24 de drone Ucraina. Eroicii ei apărători au doborât 23 de drone.

6 5 Ф 1

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

 

Добавить комментарий