HOROSCOP 6 MAI 2024. Fecioarele ar fi bine să stea mai mult pe gânduri înainte de a vorbi și de a exprima tot felul de idei în care nici ele nu cred

Colorful set of zodiac signs on pink background. Zodiac sign elements as a poster or wall art template. Astrology art for horoscope banners. Flat cartoon vector illustration

BERBECUL.  Se menține ritmul alert și ar fi bine să ai grijă ca nu cumva să te cuprindă graba și când ai de luat decizii sau cauți să ajungi la concluzii cât mai pertinente în legătură cu o persoană sau o situație.

TAURUL. Este foarte posibil să nu-ți convină multe astăzi, de la viteza cu care se exprimă unii dintre cei apropiați, la graba cu care vor să vadă rezultate de pe urma eforturilor pe care le depun.

GEMENII. Ai nevoie de o înnoire a gândurilor, ideilor și convingerilor după care îți conduci viața. Ai mai multe surse de inspirație, dar ai nevoie de o motivație puternică și va trebui să o găsești singur, dacă ești nemulțumit de viața ta.

RACUL. E multă presiune din zona profesională, pe măsura ambițiilor pe care le hrănești de mai mult timp. Ai de ales între a continua în același ritm și a te retrage din cauza unor temeri sau a unor supărări acumulate.

LEUL.  Este important să te ocupi de ceea ce ți-ai propus, dar fără să te grăbești în vreun fel, nici cu concluziile, nici cu deciziile. Răbdarea dă roade mai puțin obișnuite astăzi, nu aduce doar calm și liniște sufletească.

FECIOARA. Ar fi bine să stai mai mult pe gânduri înainte de a vorbi și de a exprima tot felul de gânduri în care nici tu nu crezi. Este o zi care accelerează orice proces, inclusiv pe cele negative.

BALANȚA.  Te consideri prea nedreptățit ca să mai stai la discuții cu unii dintre cei apropiați. Este important să calmezi aceste tendințe, dacă se poate înainte de a vorbi cu oricare dintre cei dragi.

SCORPIONUL. Te preocupă munca, dar și starea de sănătate și s-ar putea să te vezi nevoit să iei decizii care să nu-ți placă în totalitate într-unul dintre cele două domenii sau în ambele, dacă ai ignorat anumite probleme.

SĂGETĂTORUL. Este bine să eviți exprimările prea dure sau viteza, de orice fel, pe parcursul acestei zile. Cei dragi nu pot face față momentelor în care îți ieși din fire și ar fi bine să dai dovadă de compasiune față de ei.

CAPRICORNUL. O idee foarte bună ar fi să te ocupi tu de ceea ce poți face prin forțe proprii și să îi lași pe cei din familie să decidă singuri ce vor să facă și ce nu. Dacă încerci să-i forțezi, nu vei obține nimic bun.

VĂRSĂTORUL. Ai probleme cu cei din anturajul apropiat, poate și pentru că nu ți-ai rafinat, la momentul potrivit, gândirea și modul de exprimare a nemulțumirilor. Degeaba încerci să forțezi lucrurile, astfel de tentative se întorc împotriva celui care le inițiază.

PEŞTII. Angoasele tale au legătură cu banii și resursele de orice fel și este bine să le temperezi, chiar dacă nu vei obține rezultate spectaculoase. Măcar îți vei recăpăta o parte din liniștea sufletească, cea care contează mai mult. (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий