Gheorghe Urschi, omagiat la ai săi 70 de ani (VIDEO)

hhhh-3

S-a râs din plin, dar și s-a plâns aseară la concertul organizat în cinstea celui mai cunoscut umorist basarabean, Gheorghe Urschi, care a împlinit recent 70 de ani. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor acum 7 ani, după ce a suferit un atac cerebral. Îmbrăcat la patru ace, maestrul a urmărit spectacolul dintr-o lojă și a fost aclamat la final de sute de oameni, veniți să revadă opera marelui Urschi.

Emoționați până la lacrimi, spectatorii l-au aplaudat pe Gheorghe Urschi, în picioare, minute în șir. Întreaga seară, marele umorist a stat într-o lojă, alături de fiica sa, Liliana. Concertul a durat mai bine de două ore, iar la el au participat zeci de actori și interpreți. Aceștia au repus în scenă renumitele dialoguri umoristice, semnate de Urschi, în care a luat în derâdere prostia omenească, politicul, corupția sau patima pentru alcool, notează tv8.md.

Ultima dată maestrul a ieșit în fața spectatorilor acum 10 ani, la concertul său aniversar de 60 de ani. În anul 2011, în timp ce venea dintr-o deplasare din România, Gheorghe Urschi a suferit un atac cerebral, iar, de atunci, umoristul numărul unu din Moldova nu a mai urcat pe scenă.

Lasă un răspuns