HOROSCOP 10 MAI 2024. Peștii ar fi bine să privească cu îngăduință orice fel de abatere a celor din familie de la ceea ce au stabilit ei

000 Acum zodiac

BERBECUL.  Sunt posibile unele nesincronizări cu cei din anturajul apropiat, dar le vei depăși cu ușurință, dacă accepți să fii mai cumsecade decât altădată. Discuțiile pot lua o turnură foarte interesantă, utilă.

TAURUL. S-ar putea să te supere unele complicații legate de bani sau alte resurse de care nu poți face rost nicicum. Este bine să eviți abordările prea dramatice, mai ales că problemele cu care te confrunți acum nu sunt atât de importante.

GEMENII. Este bine să privești discuțiile cu superiorii sau cu persoanele mai în vârstă din familie ca pe ocazii prețioase de a descoperi calitățile care vin odată cu experiența de viață, cu acumularea înțelepciunii.

RACUL. Este important să faci un efort pentru a te orienta pozitiv, a fi mai îngăduitor cu tine și cu cei din jur. Până la urmă, orice experiență se poate dovedi utilă, dacă nu imediat, măcar peste un timp.

LEUL.  Ar fi bine să nu te lași cuprins de emoțiile negative pe care le pot provoca anumite situații care nu-ți convin. Ar fi păcat să-ți colorezi întreaga zi în tonuri închise, pentru atâta lucru.

FECIOARA. Este o zi generoasă pentru cei care știu și vor să înțeleagă și părerile altora, experiența și preferințele lor. Ai ocazia să te apropii mai mult de oamenii din jurul tău, să-i cunoști mai bine.

BALANȚA.  Poate că anumite informații care-ți ajung la urechi nu-ți vor fi pe plac, dar nu are niciun rost să rămâi blocat acolo. În schimb, poți căuta soluții pentru a schimba situația sau pentru a aborda problemele într-un mod cu totul diferit.

SCORPIONUL. Ai ocazia să ajungi la o înțelegere cu cei din familie într-o problemă spinoasă, care a provocat multe complicații. Problemele de acest fel ar trebui abordate cu diplomație și echilibru.

SĂGETĂTORUL. Dorințele și deciziile unor persoane importante pentru tine te pot conduce la reacții destul de dure. Important e să lași aceste supărări să treacă, să nu se transforme în motive de conflict permanent.

CAPRICORNUL. S-ar putea să ai ceva mai mult de lucru astăzi sau să nu te simți prea bine și să nu mai vrei să te ocupi de treburile zilnice. Va trebui să-ți asumi această problemă și să ceri ajutorul celor din jurul tău.

VĂRSĂTORUL. Contează mult orice cuvânt sau gest frumos față de cei care-ți sunt alături necondiționat. Ți se va răspunde în același fel și bunăvoința pe care ai arătat-o nu va fi uitată prea curând.

PEŞTII. Ar fi bine să privești cu mai multă îngăduință orice fel de abatere a celor din familie de la ceea ce ai stabilit tu. Au și ei voința lor și nu e sănătos să se supună în totalitate solicitărilor tale.(Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий