HOROSCOP 11 APRILIE 2024. Săgetătorii au nevoie de mai multă putere interioară, ca să facă față unei provocări subtile, dar periculoase

000 Acum Zodii

BERBECUL.  Prima parte a zilei poate fi aglomerată cu tot felul de treburi pe care nu le poți amâna, nici ignora. Partea a doua însă promite să fie mai relaxantă, poate chiar distractivă, ca o compensație pentru eforturile depuse până atunci.

TAURUL. Ai destulă energie ca să te poți ocupa de tot ce ți-ai propus, dar ar fi bine să-ți permiți și o pauză, la un moment dat, măcar ca să-ți descrețești fruntea. Așa vei reuși să te și bucuri de rezultatele muncii tale.

GEMENII. Ai parte de o zi pe gustul tău, cu de toate, și muncă, și relaxare. De tine depinde cât timp vei aloca pentru fiecare în parte. Ar fi bine să ai niște priorități clare, ca să nu-ți pară rău că ai pierdut timpul degeaba.

RACUL. Este bine să ții cont de dorințele tale, să le lași să existe acolo, în taina inimii tale, ca să le poți împlini, la momentul potrivit. Cei din jur nu știu și nu înțeleg mare lucru din această tendință a ta de a-ți sacrifica mereu dorințele.

LEUL.  De la tonul serios și concentrarea totală pe muncă din prima parte a zilei, treci la o atmosferă relaxată, poate chiar superficială care s-ar putea să te deranjeze, pentru că nu vei mai putea să faci mare lucru.

FECIOARA. Poate fi o zi revigorantă pe mai multe planuri, inclusiv prin restabilirea unei normalități care ți-a lipsit în relațiile cu superiorii. Ar fi bine să eviți risipa de resurse personale, doar ca să le faci pe plac unora sau altora.

BALANȚA.  Ai acces la resurse sufletești pe care nici tu nu le cunoști prea bine, pentru că le folosești foarte rar. Este o profunzime a sentimentelor care te poate ajuta să vindeci multe răni pe care le-ai adunat de-a lungul timpului.

SCORPIONUL. Treci de la seriozitatea din prima parte a zilei la un ton mult mai relaxat, în partea a doua. S-ar putea chiar să fii tentat să înfrumusețezi realitatea, ca să faci impresie bună.

SĂGETĂTORUL. Ai nevoie de mai multă putere interioară, ca să faci față unei provocări subtile, dar periculoase, senzația că nu-ți ajunge timpul pentru nimic din ce ai de făcut, ceea ce-ți place nici nu mai poate fi luat în calcul.

CAPRICORNUL. Se poate vorbi despre un proces profund de vindecare din mai multe surse, cele mai importante fiind cele interioare, rezultate din schimbarea atitudinii tale față de tot ce te stresează.

VĂRSĂTORUL. Ai de ales între a pierde timpul cu tot felul de preocupări superficiale sau a te ocupa și de treburile importante, ca să nu te trezești aglomerat până peste cap, la sfârșitul zilei.

PEŞTII. Sunt multe de discutat cu cei din familie, dar ar fi bine că aceste conversații să nu fie unidirecționale, adică tu să vorbești și ceilalți să asculte cu atenție, iar când le vine rândul, să îți cauți altceva de făcut. (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий