HOROSCOP 13 APRILIE 2024. Leii sunt cu ochii pe ocaziile de a crește pe plan profesional, ca să poată fructifica acest capital de imagine

000 Acum Zodiac

BERBECUL.  Ești foarte clar orientat spre câștiguri, mai ales cele financiare, dar trebuie să acorzi atenție și calității relațiilor pe care le construiești în mediul de la serviciu. Acolo e punctul cel mai vulnerabil.

TAURUL. Ispita zilei vine din dorința de a-ți permite mai multe plăceri decât până acum, ca un fel de compensație pentru neajunsurile cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Nu e nimic rău în asta, cu condiția să nu exagerezi.

GEMENII. E multă agitație și îți face plăcere, dar trebuie să fii atent la felul în care îți cheltui resursele, de orice fel. O alegere foarte bună ar fi să nu te lași dus de val, ci să orientezi tu valul, în direcția dorită de tine.

RACUL. S-ar putea să observi o anumită nepotrivire între ceea ce aduce ziua de astăzi și dispoziția sau dorințele tale. Ai de ales între a te adapta la realitate, măcar într-o oarecare măsură și a te lupta cu toate.

LEUL.  Ești cu ochii pe ocaziile de a crește pe plan profesional, măcar cu numele, ca să poți fructifica acest capital de imagine și prin venituri mai bune. Ar fi bine să lași problema veniturilor pe plan secundar, în acest moment, ca să nu te deruteze.

FECIOARA. Este important să înțelegi contextul, în special ceea ce ți se cere pe plan profesional și social și să îți temperezi ambițiile. Nu e rău să fii ambițios, dar nu și atunci când nimic altceva nu mai contează.

BALANȚA.  E agitație mare și te afectează pe mai multe planuri. Va trebui să intervii cu hotărâre, ca să nu te cuprindă temerile legate de viitor care vor avea astăzi mai multă forță de manifestare.

SCORPIONUL. Situația este instabilă, volatilă chiar și ar fi bine să ții cont de acest element când îți pregătești strategiile pentru viitor. Ar trebui evitate exagerările legate de combinații dubioase pe care le tot plănuiești cu cineva din familie.

SĂGETĂTORUL. Ai nevoie de liniște interioară, ca să poți decide tu în ce dispoziție să fii și de ceva mai multă răbdare, ca să suporți, fără efecte negative, derapajele obișnuite ale apropiaților.

CAPRICORNUL. Unele dintre situațiile pe care le consideri supărătoare nu ți se mai par la fel astăzi și e un lucru bun pentru că vei reuși să te destinzi, măcar parțial. Bine ar fi să nu insiști nici cu celelalte, dacă știi că nu-ți aduc nimic bun.

VĂRSĂTORUL. Chiar dacă știi și vezi că nu poți controla mare lucru, în special în familie, ar fi bine să nu te agăți de astfel de detalii, doar pentru că te indispun. E ca și cum ai căuta pretexte ca să fii într-o dispoziție proastă.

PEŞTII. Este o zi bună pentru relaxare și detașare de orice fel de problemă, inclusiv în relațiile cu cei dragi. Mai bine lași de la tine, acum, și ajuți sentimentele frumoase să iasă la lumină. (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий