HOROSCOP 14 APRILIE 2024. Vărsătorii ar trebui să se țină de cuvânt, dacă au promis ceva unui apropiat și, mai ales, să facă ce au promis

000 Acum Zodiac

BERBECUL.  O alegere foarte bună ar fi să continui cu atitudinea protectoare față de cei din familie, să dai dovadă de mai multă înțelegere față de nevoile lor. Oricâte obligații crezi tu că au față de tine, e valabil și pentru tine.

TAURUL. Este o zi interesantă, care promite și relaxare, dar invită și la responsabilitate, mai ales în problemele asociate cu cei dragi. Aici va trebui să fii mai generos decât de obicei și să dai dovadă de bunăvoință.

GEMENII. Este important să îți menții liniștea sufletească, atât câtă a rămas, și să îți alegi preocupările în funcție de acest scop. Provocările care vin din familie pot fi depășite mai ușor, dacă le vei privi cu mai multă îngăduință.

RACUL. Este o zi care aduce o mai mare deschidere față de cei din anturajul apropiat și ar fi bine să folosești această ocazie pentru a rezolva anumite probleme care așteaptă o soluție de mai mult timp.

LEUL.  Chiar dacă nu poți controla sau coordona anumite situații, ar fi bine să nu le respingi, mai ales dacă au legătură cu resursele de care ai nevoie acum. Dialogul bazat pe bun simț poate aduce rezolvări neașteptate.

FECIOARA. De la tine pornesc astăzi cele mai bune soluții pentru problemele pe care le ai de rezolvat și ar fi bine să reții asta, înainte de a te consulta cu ceilalți. Tu dispui de o minte ceva mai limpede.

BALANȚA.  Este posibil să se creeze un context favorabil ție, care să ducă la rezolvarea unei probleme pe plan profesional. Există unele discuții secrete care pot conduce la o soluție.

SCORPIONUL. Ai nevoie de liniște, de un mediu așezat, în care să te poți regăsi și să te poți bucura de câteva momente frumoase. Ți-l poți crea singur și asta ar fi cea mai sigură alegere.

SĂGETĂTORUL. Este bine să iei în considerare faptul că te afectează mai mult decât trebuie anumite impresii negative pe care le observi la cei din jur în legătură cu propria persoană. Ar trebui să le ignori și să-ți vezi de-ale tale.

CAPRICORNUL. Apare o mică rază de lumină în felul în care vezi viitorul relației de cuplu actuale sau al unei alte relații, poate la fel de importante. Sunt mici speranțe pe care ar fi bine să le protejezi.

VĂRSĂTORUL. Poate ar trebui să te ții de cuvânt, dacă ai promis ceva unui apropiat și, mai ales, să faci ce ai promis, chiar dacă nu mai ești în dispoziția în care erai atunci când ți-ai dat cuvântul.

PEŞTII. Este o zi potrivită pentru a găsi diverse modalități ca să-ți exprimi sentimentele frumoase. Cei dragi vor aprecia foarte mult orice gest frumos venit din partea ta. (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий