HOROSCOP 18 MAI 2024. Peștii au ocazia de a privi cu totul altfel anumite probleme, inclusiv cele care le-au provocat destule bătăi de cap

Zodiac spiral and signs of the zodiac in space. Astrology, horoscopes and prediction of the future concept. Elements of this image furnished by NASA.

BERBECUL.  Este o zi deosebit de bogată în tendințe puternice, capabile să sprijine orice inițiativă destinată schimbării vieții tale și a celor care depind de tine. Se anunță vremuri mai bune, cu condiția să fii sincer cu tine și să ții cont de ceea ce simți.

TAURUL. Există o tendință puternică de a face totul pentru a obține ceva ce îți dorești, chiar dacă implică să superi un apropiat sau să dezamăgești pe cineva drag. Poate ar fi bine să temperezi această dorință, dacă provoacă supărări.

GEMENII. E drept că nu poți controla mai nimic din tot ce se desfășoară în fața ochilor tăi, dar poți observa cu atenție ce se petrece, ca să vezi dacă ai putea să te adaptezi, ca să obții vreun beneficiu, un mic progres pe plan personal.

RACUL. Ai parte de o zi care poate scoate în evidență o informație care îți lipsea, din cauza căreia nu puteai lua o anumită decizie importantă. Este bine să folosești ocazia de a-ți îmbunătăți viața.

LEUL. Este o zi pe gustul tău, cu numeroase momente în care vei vedea foarte clar ce decizii ai de luat pentru a te elibera de anumite poveri care au devenit prea grele.

FECIOARA. Ai ocazia de a descoperi, într-un simplu moment de gândire profundă, cum îți faci rău singur și ce ar trebui să schimbi. Chiar dacă nu le poți schimba pe toate deodată, măcar pui bazele unor schimbări deosebit de necesare.

BALANȚA.  A venit momentul să iei decizii de care te-ai ferit multă vreme, sub diverse pretexte. Astăzi vezi limpede ce ai de făcut și ar fi bine să folosești ocazia de a-ți face viața mai frumoasă.

SCORPIONUL. Astăzi te bucuri de o mai mare profunzime în gândire și de o putere interioară care te poate conduce spre decizii foarte bune, potrivite cu întregul context al vieții tale.

SĂGETĂTORUL. Este o zi de forță, în care ți se va părea că poți muta și munții din loc, dacă îți pui mintea cu ei. Ar fi bine să te limitezi la munții de griji și supărări pe care ar fi bine să-i muți din viața ta și să uiți de ei.

CAPRICORNUL. Beneficiezi de un context favorabil pentru orice inițiativă curajoasă, născută dintr-un gând bun, optimist. Poate fi o ocazie de aur să exersezi un nou fel de a gândi, mai senin, mai așezat.

VĂRSĂTORUL. Ziua de astăzi îți aduce prima dată în minte gândul cel bun și este datoria ta să-l prinzi din zbor și să-l hrănești, ca să se facă mare. Alegerea îți aparține în totalitate.

PEŞTII. Ai ocazia de a privi cu totul altfel anumite probleme, inclusiv cele ce ți-au provocat destule bătăi de cap. Noul fel de a vedea problemele va aduce cu sine și alte beneficii, deloc neglijabile. (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий