Hoții din Odesa au inventat o nouă metodă de a fura bunuri din mașini

465x0_37067614_2209159479113719_8142582536594259968_n

Hoţii din Ucraina au pus în aplicare o nouă metodă de a fura bunuri din automobile. Avertizarea a fost făcută pe o reţea de socializare de către o femeie care se deplasa prin oraşul Odesa.

Infractorii folosesc o curea din cauciuc de 60-70 de cm, care are la un capăt o inserţie metalică, iar de altul o prind de anvelopa din faţă stânga. În acest caz au folosit pentru fixare două şuruburi.

Îndată ce automobilul este pus în mişcare se produc nişte sunete ciudate şi lovituri. Evident, orice şofer reacţionează prin a ieşi din maşină pentru a verifica ce nu este în regulă. Pentru că victima este sub monitorizarea hoţilor, poate fi o singură persoană sau cel mult două, aceştia imediat se apropie, deschid uşa pasagerului din dreapta şi apucă tot ce văd preţios.

Femeia a reuşit să observe momentul şi a reacţionat prompt prin strigăte şi ţipete, care l-au speriat pe hoţ. Acesta a lăsat geanta cu un telefon, bani cash şi cărţi de credit, şi a dispărut în scurt timp.

S-a întâmplat totul în preajma cafenelei „Tramvai”. Mai trebuie de menţionat că în cazul unui furt realizat cu succes, poliţia locală are şanse foarte mici să-i identifice pe hoţi, de aceea atenţia trebuie să fie maximă.

Добавить комментарий