Interpreta rusă Natalia Koroleva amenință Serviciul de Securitate ucrainean

koroleva

Interpreta rusă Natailia Koroleva ameninţă că va acționa în instanţele internaţionale Serviciul de Securitate al Ucrainei. Koroleva are interdicţie  pentru intrarea pe teritoriul Ucrainei pe o perioadă de 5 ani. Ea s-a plâns mediilor ruse că nu poate ajunge în Ucraina pentru a vizita mormintele rudelor, notează Cias Pik.

Potrivit interpretei, acuzaţiile care îi sunt aduse  sunt „o prostie totală” şi ea este decisă să se adreseze instanţelor internationale. Ea spune că nu a susținut niciodată ideea separatismului și anexarea Peninsulei Crimeea de către Federația Rusă. În acelaşi timp, Koroleva nu ezită să meargă în Crimeea pentru  a susţine concerte.

Reamintim că, în toamna anului 2016, Serviciul de Securitate al Ucrainei a interzis intrarea cetățenei ruse Natalia Koroleva pe teritoriul ucrainean pentru o perioadă de 5 ani. Între timp bunica ei a murit, iar interpreta nu a putut participa la funerarii. Serviciul de Securitate a rămas neînduplecat la toate rugăminţile Nataliei Koroleva.

P.S. Natalia Koroleva este o interpretă rusă. S-a născut pe 31 mai 1973 la Kiev. În 2004 obţine titlul de Artist emerit al Rusiei. Albume: Dolphin and Mermaid, Rai tam, de tî, Believe It or Not, Heart, Fragments of the Past, Samaya rodnaya.

Добавить комментарий