Întreprinzător și filantrop polonez a adus ajutor umanitar pentru apărătorii ucraineni

26 4 F 8
Wojciech Piotr Skudlarski din Polonia a adus două tone de ajutoare umanitare în Ucraina și le-a distribuit militarilor din regiunea Harkov. Bărbatul a livrat ajutorul militarilor noștri de mai multe ori, iar apoi a decis să vină personal.
După cum scrie „Hotynski Visti”, Wojciech Piotr Skudlarski este șeful unei companii poloneze în care lucra Ruslan Kalyniak, un locuitor al comunității Rukșyn, care îi vorbea adesea despre evenimentele teribile din Ucraina. Așa că polonezul a decis să-i ajute pe oamenii noștri să lupte împotriva invadatorilor ruși.
A venit în Comunitatea Teritorială Rukșyn și a aflat că mulți localnici luptau în sectorul Harkiv. Așa că filantropul a mers acolo împreună cu voluntarul Vasyl Levko. Ei au livrat mai mult de două tone de articole de primă necesitate soldaților. Binefăcătorul a avut, de asemenea, ocazia de a discuta cu soldații ucraineni.
Wojciech Piotr Skudlarski a participat la luptele din fosta Iugoslavie, așa că înțelege militarii și necesitățile lor. Conducerea și locuitorii din Rukșin i-au mulțumit binefăcătorului pentru sprijinul și cooperarea sa.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий