Jubileul de aur al vieții

29 08 ES 1

El a bătut în aceste zile fierbinți de la finele lui Gustar la poarta vieții dlui Petru Morar din satul Cupca. Profesor de istorie, geografie și educație militară la Liceul din localitate, domnia sa a absolvit cu ani în urmă această școală, în care a revenit după ce şi-a făcut studiile la Facultatea de Istorie a Universității cernăuțene.

Anii au trecut pe neobservate și, iată, a ajuns la ceas jubiliar. Cu această deosebită ocazie  este felicitat de părinți, de soția Lilia, cele două fiice Romina și Tatiana, ambele studente, de sora Elena cu familia, de nașii de botez și cununie, de toate celelalte rude, de foștii colegi de clasă, de numeroșii săi prieteni și cunoscuți.

La urările ce răsună în aceste zile în familia sa, se alătură întreg colectivul pedagogic al Liceului din Cupca, toți lucrătorii, elevii și părinții lor. Îi dorim dlui Petru Morar ani lungi de viață, pace, sănătate, succese în muncă, bună înțelegere în familie, voie bună, și tot ce își dorește să se împlinească. LA MULȚI ANI!

29 08 ES 2

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий