La Liceul din Cupca se desfăşoară Olimpiada sportivă

9 09 ES 1

La Liceul din Cupca a debutat cu succes deschiderea Olimpiadei sportive a anului curent de învățământ. Într-o atmosferă solemnă pe terenul sportiv al Liceului, în costume sportive atât elevii, cât și profesorii au ascultat cele relatate de profesorul de educație fizică și sport, profesorul metodist, dl Petru Marcu. Despre importanța sportului în viața omului, despre rolul educației fizice și a competițiilor sportive au vorbit în fața celor prezenți directoarea liceului, dna Maria Lazurca și subsemnata.

9 09 ES 2

Chiar din prima zi au fost organizate competiții la volei în sala de sport a Liceului. Pe parcursul unei săptămâni, zilnic, după lecții vor avea loc felurite competiții sportive: fotbal, volei, atletică ușoară etc. De asemenea în biblioteca și pe culoarul Liceului este amenajată o expoziție de literatură cu tematica sportivă. Vor fi făcute totalurile, iar cei mai buni sportivi vor fi menționați.

9 09 ES 3

Sportul înseamnă putere, sănătate, forță, energie, voie bună. Pe parcursul întregului an în Liceul nostru vor avea loc felurite competiții sportive, atât în cadrul liceului, cât și între instituțiile de învățământ din comuna noastră.

Le dorim tuturor succese, sănătate și pace.

9 09 ES 4

 Eleonora SCHIPOR,

pedagog-organizatoare la liceul din Cupca

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий