ZIUA DE NAŞTERE 9 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 9 septembrie

9 septembrie – Ziua cerinţelor dificile

Puncte forte: cu discernământ, iubitor, spiritual.

Puncte slabe: temător, nehotărât, dezorganizat.

Persoanele născute în data de 9 a lunii se caracterizează prin spiritualitate, toleranţă şi compasiune. Oportunitățile celor guvernaţi de această cifră a destinului sunt nelimitate, iar cei din jur sunt fascinaţi de magnetismul lor. Sunt persoane foarte emoționale și din păcate observă anumite lucruri sau își dau seama de multe altele, abia când persoana de lângă ei nu mai face parte din viața lor. Pot forma un cuplu cu cei născuți în data de 9, 18 și 27 – Secretul numerelor.

Persoanele născute în ziua de 9 septembrie se confruntă în mod repetat cu situaţii foarte solicitante. De cele mai multe ori, aceste situaţii sunt produsul firii lor complicate şi nicidecum al destinului. Ar trebui să înveţe să găsească drumul cel mai uşor. Dacă vor reuşi să facă acest pas, viaţa lor va fi mai liniştită şi mai lipsită de evenimente neprevăzute.

Nu trebuie pus la îndoială faptul că nativii zilei de 9 septembrie sunt atraşi de provocări. Sunt persoane care se plictisesc foarte uşor.  De cele mai multe ori, vor oscila între interes şi dezinteres faţă de persoane, situaţii, locuri sau lucruri complexe în care nu vor dori să se implice. Asemenea trăiri pot izvorî din sentimentul de neîmplinire pe care îl simt în interior nativii. Indiferent de succesul sau norocul de care au parte, cei născuţi în această zi au uneori impresia că lipseşte totuşi ceva. Într-adevăr, mulţi dintre nativii acestei zile simt încă din copilărie nevoia de a căuta acel element care lipseşte din viaţa lor.

Persoanele născute pe data de 9 septembrie dau dovadă de o foarte mare complexitate emoţională. Din această cauză vor fi foarte atrăgătoare pentru sexul opus. De multe ori, nativii acestei zile simt nevoia să se lase îngrijiţi şi îndrumaţi de către cei care le oferă dragoste. În ciuda acestui fapt, îşi vor păstra independența şi voinţa. Din momentul în care aceşti nativi s-au hotărât să facă ceva, se vor lăsa foarte greu convinşi să-şi schimbe drumul ales. De cele mai multe ori, sunt înclinaţi spre introspecţie şi sunt preocupaţi de evoluţia personală. Unul dintre punctele slabe ale celor născuţi în această zi este reprezentat de faptul că exagerează mult atunci când este vorba de problemele personale. În plus, au tendinţa să caute ajutor îl cele mai nepotrivite locuri.

În general, nativii acestei zile sunt oameni înclinaţi spre intimitate, dar de cele mai multe ori ocupaţia şi interesele îi vor aduce în contact cu societatea. Cei născuţi în această zi se pricep să simtă şi să definească dorinţele publicului. Uneori cunosc şi felul în care pot fi satisfăcute aceste dorinţe. La un moment dat vor fi nevoiţi să aleagă modul de abordare a unei probleme. Nativii vor şti când va fi nevoie de o abordare specială şi când va fi nevoie de una absolut normală. Dacă este cazul, vor fi apţi să găsească o cale de mijloc. Exceptând această calitate, cei născuţi în această zi au şi darul de a şti cum să profite de o afacere bănoasă.

Pentru multe dintre persoanele născute pe data de 9 septembrie viaţa poate fi o luptă continuă, în ciuda temerilor şi incertitudinilor pe care le au. Destul de surprinzător este faptul că asemenea temeri îi pot conduce pe nativi către un succes uimitor. Acesta este un alt motiv pentru care provocările sunt atât de interesante şi stimulante pentru ei. Unii dintre cei născuţi în această zi sunt confruntaţi cu diferite fobii. În acest caz, nativii zilei se vor expune pericolelor doar pentru a experimenta satisfacţia de a-şi înfrânge temerile. Ar trebui să îşi ţină sub control latura sălbatică. Dacă nu vor reuşi să facă acest lucru, nativii vor avea tendinţa de a-şi dezvolta un comportament autodistructiv. Acest tip de atitudine nu va fi uşor înţeles sau temperat de cei din jurul lor.

SFATURI: Este foarte important să câştigi încredere în tine însuţi. Îţi poţi permite să meditezi mai mult. Temerile şi frica îţi vor consuma toată energia, în cazul în care vei permite acest lucru. Numai tu le poţi înfrânge. Încearcă să fii vesel şi nu dispera niciodată.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий