La Mahala a fost deschis clubul sportiv „Haiduc”

Mahala (2)

Mahala (2)Consiliul sătesc Mahala din raionul Noua Suliţă a reuşit să deschidă un club sportiv. Este vorba de clubul „Haiduc”, numit de mijloacele de informare în masă din regiune – „clubul popular”.

Mai bine de un an de zile entuziaştii locali au transformat o încăpere a centralei termice într-o sală sportivă. Timp de 20 de ani încăperea respectivă a fost închisă. Tot satul s-a alăturat la această frumoasă iniţiativă. Primarul satului Mahala, doamna Elena Nan­driş, a comunicat că în sala sportivă vor funcţiona secţiile de fitness, judo şi box. „Este important faptul că sala sportivă este bine amenajată, în încăpere este cald, iar locuitorii satului doresc să vină aici”, a spus dna Elena Nandriş.

De remarcat că o sală sportivă este necesară pentru un sat ca Mahala, cu o populaţie de peste 7000 de locuitori. Desc­hiderea oficială a sălii sportive „Haiduc” a avut loc în data de 23 noiembrie. Luând în calcul succesele sportivilor din Mahala la nivel naţional şi internaţional, sala sportivă „Haiduc” poate să devină un catalizator al descoperirii de noi talente sportive în acest sat românesc de lângă Cernăuţi.

Добавить комментарий