Un fost jucător al Bucovinei a marcat în poarta lui Dinamo

Un fost jucator al Bucoveini

Un fost jucator al BucoveiniDinamo Kiev a obţinut o victorie uşoară în meciul din turul al 13-lea cu Metalurg Zaporijjea. Este important faptul că în poarta kievenilor a marcat un fost jucător şi lider al FSC Bucovina, Ruslan Platon.

Acest sportiv s-a născut în raionul Storojineţ, regiunea Cernăuţi. Golul a fost marcat în minutul 49, după o serie de greşeli în defensiva celor de la Dinamo. Scorul final a fost de 4:2 în favoarea dinamoviştilor, însemnând o consolidare a poziţiilor elevilor lui Serghei Rebrov.

Într-un alt meci formația antrenată de Mircea Lucescu, Şahtar, a reușit să se impună cu scorul de 2:0 în compania echipei Karpaty Lviv. Brazilienii au făcut din nou legea pentru Şahtar. Alex Teixeira a deschis scorul după doar 10 minute, iar apoi Luiz Adriano a stabilit rezultatul final încă din minutul 22, în fața ultimei clasate din Ucraina. Şahtar a bifat a opta victorie în campionat și este pe locul 3 în clasament, la două puncte în spatele liderului Dinamo Kiev, singura echipă neînvinsă din prima ligă.

Добавить комментарий