Loțiune tonică naturală pentru un ten fără pete

b51922

b51922Indiferent de tipul de ten, loţiunea tonică nu ar trebui să lipsească, deoarece aceasta curăţă şi reîmprospătează tenul, poate juca şi rol de hidratant şi, în funcţie de ingredientele pe care le conţine, poate oferi luminozitate tenului, îl poate curăţa de pete şi poate echilibra secreţia de sebum.
Această loţiune tonică poate fi preparată cu uşurinţă acasă, din ingrediente accesibile şi este necostisitoare. Se prepară folosind o linguriţă de miere, jumătate de pahar de apă minerală, 5 picături de ulei esenţial din arbore de ceai şi o linguriţă de oţet de mere.
Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, şi se păstrează lichidul rezultat la frigider. După demachiere, atât dimineaţa, cât şi seara, curăţă faţa cu această loţiune. Vei remarca în scurt timp că tenul tău va fi mai luminos, că petele maronii de pe faţă se vor estompa, iar tenul tău va avea un aspect mai proaspăt.
Cu toate acestea, pentru efecte de lungă durată şi rezultate vizibile, această loţiune tonică trebuie folosită zilnic. Dintr-o doză, rezultată din ingredientele de mai sus, vei obţine suficientă loţiune pentru 3-4 zile.

Добавить комментарий