Măşti cu caimac pentru un ten frumos

masca-cu-dovleac

masca-cu-dovleacCaimacul din lapte este plin de grăsimi bune pentru ten, făcându-l mai frumos
Mască cu caimac şi miere
Pentru această mască intens hidratantă ai nevoie de un strat gros de caimac. În plus, vei avea nevoie de miere, un ou, nucă de cocos rasă lăsată la înmuiat peste noapte într-o ceaşcă de lapte.
Amestecă într-un blender nuca de cocos cu laptele în care a stat la înmuiat, până obţii o pastă groasă. Strecoară o parte din lapte, dacă amestecul este prea lichid. Adaugă oul bătut, 3 linguri de miere de albine şi caimacul. Se amestecă bine în blender, pentru omogenizare. Dacă ţi se pare că amestecul este prea lichid, adaugă puţină nucă de cocos rasă uscată ca să formezi o pastă groasă.
Aplică pe faţă şi lasă să acţioneze 20 de minute, apoi clăteşte cu apă călduţă şi nu folosi cosmetice în ziua respectivă. Vei avea un ten curat şi strălucitor, bine hidratat.
Mască pentru decolteu cu caimac
Pentru această mască ai nevoie de cat mai mult caimac gros (1/2 ceaşcă plină).
În plus, ai nevoie de miere, un gălbenuş, jumătate de fruct de avocado şi o banană coaptă.
Amestecă toate ingredientele într-un blender şi aplică pe decolteu, pe gât şi pe sâni, atât cât ajunge pasta obţinută. Lasă să acţioneze 10 minute, apoi şterge masca cu un prosop înmuiat în apă caldă şi spală cu apă călduţă. Pielea va arăta mult mai tânără.
Mască de păr cu caimac şi lapte de cocos
masca-parNuca de cocos şi caimacul se potrivesc de minune pentru un păr uscat, sau decolorat. Dacă vrei să ai păr strălucitor şi care nu se electrizează, ai nevoie de 200 grame de nucă de cocos rasă, o cană de lapte caimac şi o linguriţă de seminţe de chia făcute pulbere.
Lasă nuca de cocos să se rehidrateze peste noapte în lapte sau fierbe bine amestecul şi amestecă în blender până obţii o cană de lapte de cocos.
Amestecă lichidul cu caimacul şi pudra de chia, până ce totul se îngroaşă în mod natural.
Aplică masca pe părul umed, spălat în prealabil şi înfăşoară în folie de plastic.. Lasă să acţioneze timp de 20 de minute, apoi spală bine cu un şampon delicat şi bucură-te de rezultatele spectaculoase.

Добавить комментарий