Moment astrologic. Cele mai inteligente zodii. Cine sunt nativii aroganți și super-deștepți ai horoscopului

000 Acum Cele-mai-destepte-zodii

Cinci semne zodiacale se remarcă prin inteligență ridicată

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale, însă când vine vorba de inteligență, nativii a două zodii sunt cei mai deștepți. Sunt oameni pe care  ar trebui să-i ții aproape pentru că ai ce învăța de la ei.

Astrologii sunt de părere că Vărsătorul și Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, dar din două motive foarte diferite. În timp ce cei născuți sub semnul Vărsător au cele mai înalte niveluri de inteligență analitică, care se măsoară prin capacitatea cognitivă și IQ, Scorpionii au inteligențe mai perceptive: ei sunt cei mai buni în evaluarea și înțelegerea realistă a lumii în general.  Acest lucru nu înseamnă însă că alte semne zodiacale nu sunt inteligente. De fapt, Gemenii și Balanțele au și ei o pricepere sporită într-ale inteligenţei din punct de vedere mental, potrivit Neil Crabtree, astrolog la Școala de Astrologie Mayo.

De asemenea, Racii și Peștii sunt cei mai inteligenți din punct de vedere emoțional, iar semnele pământului – Taur, Fecioară și Capricorn – demonstrează inteligență practică. Și semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) tind să fie cele mai intuitive, făcându-i mai înclinați să își asume riscuri și să ocupe poziții de conducere.  Pe baza trăsăturilor și aptitudinii lor, fiecare zodie dă dovadă de inteligenţă în contexte diferite.

Top 5 al celor mai deștepți nativi:

  1. VĂRSĂTORUL – inteligent, dar arogant. Aproape în unanimitate, astrologii consideră că Vărsătorul este unul dintre cele mai inteligente zodii. Persoanele care aparțin acestui semn zodiacal au un intelect aparte, natural. Au capul pe umeri, ştiu să se comporte raţional şi pot fi destul de inovatori. Adesea, consideră că sunt superiori celor din jur şi îi dispreţuiesc cu rapiditate pe cei care se dovedesc mai puţin cunoscători.
  2. SCORPIONUL – super inteligent. Scorpionii sunt inteligenți, de fapt, ar putea fi şi ei numiţi „cel mai inteligent semn zodiacal”. Lor le place să adâncească un concept și nu sunt gata să accepte o explicație decât dacă sunt convinși de aceasta. Au o curiozitate intelectuală naturală, dorind să știe totul despre orice îi interesează. Trăiesc intens, iar atunci când pun pasiune într-un lucru, merg până la capăt. Pot avea rolul de lideri și șefi în orice domeniu, capacitatea de a conduce este naturală.
  3. RACUL – inteligent din punct de vedere emoțional. Racul este, de asemenea, un semn inteligent, dar este preocupat mai mult de categoria inteligenței emoționale. Ei au o empatie naturală și dau dovadă de o înţelegere excelentă când vine vorba de a-i asculta şi sfătui pe cei din jur. La fel ca majoritatea semnelor de apă, intuiția le este la îndemână. Sunt prieteni foarte buni și înțelepți, mai ales în vremuri dificile.
  4. PEȘTII – visătorii. Aceşti nativi se situează printre cele mai inteligente semne zodiacale, deoarece absorb cele mai bune trăsături ale tuturor celorlalte semne, fiind ultimul din Horoscop. Au inteligență nativă, precum și abilitatea de a-şi oferi o perspectivă generală care, cu siguranță, îi poate ajuta să meargă departe. Peștii sunt creativi și deştepţi, dar au și tendința de a se pierde în visele lor de zi cu zi. Dacă rămân cu picioarele pe pământ, cerul este limita pentru ei.
  5. CAPRICORNUL – albina muncitoare.  Dacă sunteți vreodată preocupat de căutarea unui partener de studiu sau de proiect, împrieteniți-vă cu cineva din zodia Capricorn, căci nu veţi regreta. Sunt foarte orientaţi spre îndeplinirea obiectivelor, muncitori, practici. Vor învăța bine lecțiile, au puterea și dorința de a face să se întâmple ceea ce îşi doresc. Ei nu renunţă niciodată şi caută soluţii prin muncă pentru a excela. (Adevărul)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий