Moment astrologic. Zodia Taur – trăsături caracteristice

0 TAUR 2

Taurul este unul dintre cele mai norocoase și favorizate semne astrale din zodiac. Persoanele din zodia Taurului (21 aprilie – 21 mai), guvernată de Venus, au parte de un destin favorizat  de frumusețe, prosperitate și beneficii pe care le primesc adesea în viață.

Taurul simbolizează începutul unui nou ciclu asemenea primăverii, coarnele sale reprezentând fertilitate. O dezvoltare asemenea pământului fertil când totul crește din abundență. Simbolul Taurului a fost venerat încă din antichitate.

Zodia Taur este o zodie feminină de pământ, definită de stabilitate și guvernată de planeta Venus, care o face materialistă, posesivă și orientată spre satisfacerea dorințelor sale.

Reprezentative pentru cei născuți în zodie sunt tenacitatea și răbdarea cu care își urmăresc scopurile. Calmi, placizi, aceștia vor aborda problemele sistematic și cu tact. Nu sunt încântați de schimbări, ei au nevoie permanent de siguranță. Își cunosc limitele și sunt obiectivi, acționând conform realității.

Taurul este una dintre cele mai puternice zodii. Răbdători, blânzi, dar ambițioși, acești nativi sunt extrem de buni la suflet, dacă știi cum să te comporți în preajma lor.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt caracterizate printr-o putere extraordinară de muncă, tenacitate, fidelitate și stabilitate. Bineînțeles că și Taurii au părțile lor negative. Dacă superi un Taur, cu siguranță va găsi o cale de a se răzbuna.

Deși sunt percepuți ca persoane extrem de încăpățânate, în realitate Taurii  fac doar ceea ce cred ei că este mai bine, pentru a-și atinge obiectivele.

Fiind o zodie de pământ, Taurul adoră să aibă stabilitate, mai ales din punct de vedere financiar. Taurii sunt cei mai fericiți atunci când au o casă și o persoană care să-i iubească necondiționat. Sunt persoane blânde cu cei din jur, au răbdare, mai ales cu cei mici, sunt sociabile și le place tot ce este frumos.

Taurul își va arăta afecțiunea necondiționat, atât timp cât se simte în siguranță și nu este trădat. Aveți grijă să nu provocați un nativ din această zodie. Dacă se simte amenințat în vreun fel, Taurul se va schimba radical și veți avea impresia că este o altă persoană. De asemenea, această zodie este geloasă și posesivă, mai ales dacă nu i se confirmă încrederea pe care o are în partenerul de viață.

Cele mai importante trăsături ale Taurului

Taurii au un suflet de aur.  Chiar dacă la suprafață pot părea uneori duri și fără sentimente, în realitate Taurii sunt capabili să facă orice pentru un om drag sau pentru cineva aflat în suferință. Întotdeauna au cele mai bune intenții și sunt oameni de bază pentru prietenii lor. Dacă îi spui ceva unui Taur, poți să fii sigur că secretul tău este în siguranță. Taurii nu trădează niciodată încrederea care li se acordă.

Taurii au o ambiție ieșită din comun.  Nu-i spune niciodată unui Taur că nu va reuși să facă ceva, pentru că exact în acel moment îi vei activa ambiția. Se va da peste cap să obțină ceea ce își dorește, indiferent despre ce domeniu este vorba. Atunci când un Taur și-a stabilit un obiectiv, nimic nu-i poate sta în cale și nu-l poate face să se abată de la drumul său. Sunt persoane foarte muncitoare.

Taurii sunt persoane stabile. Taurul este o zodie de pământ, tocmai de aceea principala trăsătură este, fără îndoială, stabilitatea. Acestor nativi le place să dețină controlul asupra vieții lor și întotdeauna vor duce la bun sfârșit orice sarcină. Sunt perseverenți, ceea ce înseamnă că nu se poate întâmpla ca ei să înceapă un proiect și să se oprească la jumătatea drumului.

Taurii nu suportă certurile. Or fi ei încăpățânați, geloși sau posesivi, dar niciodată Taurii nu se vor certa din plăcere. Sunt oameni pacifiști, cărora le place să trăiască în armonie. De aceea, dacă ajungi să te cerți cu adevărat cu un Taur, înseamnă că i-ai făcut ceva îngrozitor. De obicei, își rezolvă conflictele pe cale amiabilă și de cele mai multe ori reușesc acest lucru.

Taurii sunt senzuali, prin definiție. Este una dintre zodiile care adoră tot ce este frumos. Taurii sunt fini cunoscători ai artei, au bun gust și sunt sofisticați. Pentru că sunt guvernați de planeta Venus, acești nativi au o putere de seducție ieșită din comun și atrag ca un magnet persoanele de sex opus. Sunt persoane foarte romantice.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий