Momentul când ex — președintele Consiliului Regional Cernăuți Ion Muntean este lovit cu pumnul în față (video)

muntean

Fostul președinte al Consiliului Regional Cernăuți Ion Muntean a fost agresat fizic într-o stație de alimentare cu combustibil. Videoclipul cu incidentul când Muntean este lovit de o persoană necunoscută cu pumnul în obraz a fost postat pe Facebook de Igor Jijian. La solitarea jurnaliștilor, Ion Muntean a refuzat să comenteze imaginile cu bătaia din benzinărie.

De menționat că în 2015 Ion Muntean, etnic român, liderul  local al partidului Batkivșcina (Patria), condus de Iulia Tymoșenko, a fost ales în  funcția de președinte al Consiliului Regional Cernăuți . La alegerile locale din  25 octombrie   Ion Muntean a obținut un  nou mandat de deputat în Consiliul Regional.

De precizat că în 2019 Biroul Național Anticorupție din Ucraina (BNAU) a deschis un dosar împotriva președintelui Consiliului Regional  Cernăuți, Ion Muntean, sub suspiciunea că a primit mită în valoare de 180.000 de dolari SUA pentru facilitarea închirierii Întreprinderii municipale regionale „Sanatoriul balneologic Brusnyțea”  .

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий