Nutriţie şi sănătate. Miere, lămâie și pătrunjel pentru o detoxifiere rapidă și un metabolism bun. Cum se utilizează

0000 Acum Detoxifierea

Pătrunjelul este un produs natural care ajută la eliminarea în mod eficient a toxinelor din organism. În combinaţie cu miere şi lămâie, devine un instrument puternic pentru detoxifierea organismului.

Amestecul de lămâie şi miere este o metodă genială, prin care se accelerează metabolismul şi se grăbeşte arderea depozitelor adipoase. Lămâia conţine cantităţi generoase de vitamina C, precum şi de proteine necesare pentru refacerea nivelului de energie. În plus, îmbunătăţeşte digestia şi combate tulburările digestive care împiedică procesul de pierdere a greutăţii corporale în plus.

Mierea este o sursă excelentă de antioxidanţi şi zaharuri naturale care se absorb lent în sânge. Organismul transformă aceste zaharuri în energie necesară pentru arderea caloriilor şi nu în grăsime.

Împreună, lămâia şi mierea suprimă poftele alimentare şi ajută să dobândeşti rapid senzaţia de saţietate, în timp ce vitaminele A, B, C, D şi K din compoziţie contribuie la detoxifierea eficientă a organismului.

Produse necesare: 1/4 ceaşcă suc de pătrunjel, 1/2 cană de apă, suc proaspăt stors de la o lămâie, miere după gust.

Preparare. Se pun toate ingredientele într-un blender pentru a obţine un amestec omogen. Se toarnă băutura într-un vas separat şi se consumă. Se repetă acest proces în fiecare zi timp de două săptămâni, pentru a purifica organismul de toxine. (Pergamentul speranţei)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий