O săptămână de război – în imagini

SVIATOHIRSK, UKRAINE - AUGUST 10: A girl rides her bike next to destroyed Russian APC as the Russia-Ukraine war continues, in Sviatohirsk town of Donetsk Oblast, Ukraine on August 10, 2023. (Photo by Wojciech Grzedzinski/Anadolu Agency via Getty Images)

O tânără se plimbă cu bicicleta pe lângă o maşină blindată rusească distrusă în Sviatoghirsk, regiunea Donețk, 10 august 2023. În primele zile după eliberarea orașului Sviatoghirsk în septembrie 2022, supraviețuitorii ocupației se temeau să iasă afară, deoarece se gândeau că militarii ruși se vor întoarce și îi vor tortura.

Salvatorii urcă pe o scară lângă o biserică distrusă de o rachetă rusească, oraşul Zaporijjia, 10 august 2023. Racheta a distrus Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel a Eparhiei Zaporijjia a Bisericii Ortodoxe din Ucraina. Trei persoane au fost ucise și nouă au fost rănite, inclusiv un copil de 11 luni.

TOPSHOT - Rescuers climb the ladder outside a destroyed church after a Russian missile strike in Zaporizhzhia, on August 10, 2023. Ukraine said a strike killed two people in Ukraine's southern city of Zaporizhzhia on August 9, 2023. (Photo by Marina Moiseyenko / AFP) (Photo by MARINA MOISEYENKO/AFP via Getty Images)

Salvatorii scot răniții dintr-un bloc cu mai multe apartamente din centrul orașului Pokrovsk, care a fost bombardat de armata rusă la 7 august 2023. Dublul atac cu rachete din acea zi a ucis nouă persoane și a rănit circa 90. Fotografia din centru îl arată pe ofițerul de poliție Volodymyr, care a fost, de asemenea, rănit ulterior în cel de-al doilea atac cu rachete.

En esta imagen proporcionada por el Servicio ucraniano de Emergencias, varias personas llevan a un herido de un edificio dañado por ataques de misiles rusos en Pokrovsk, en la región de Donetsk, Ucrania, el lunes 7 de agosto de 2023. (Servicio ucraniano de Emergencias via AP Photo)

Imagini de pe site-ul Audiovizualului public ucrainean

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий